De 72 oskulderna

Som avhandlats i tidigare artiklar kom Muhammeds makt att medföra vissa privilegier, privilegier på det sexuella planet och många andra plan. Muhammed kunde svårligen motstå en frestelse och använde istället sin makt för att bredda vägen för frestelserna. På detta grundar sig all terrorism. All form av terrorism grundar sig på villfarelsen att makt erhålls genom våld. Den inbillade makten erhålls med våld. Det lustiga är att de som attraheras av extrem islamism är människor med psykopatiska drag. Människor som våldtar och slaktar med samma frenesi. Det värsta med detta är att de tror att Gud sanktionerar denna livsföring. Det är lika befängt som att tro att om man dör i religionens namn blir man helgonförklarad och får ligga med en av de 72 oskulderna i paradiset.

Här kommer en dålig nyhet. En oskuld kan bara vara oskuld en gång så det torde vara slut på oskulder i paradiset vid det här laget. Det är säkerligen redan 72 jeppar som sprängt sig fram till paradiset och då finns det inga oskulder kvar i paradiset. Sorry. För att strida i Guds namn måste man tro att Gud är verklig. En Gud som är verklig skulle inte återskapa oskulden hos en kvinna som en gång förlorat den. Det vore overkligt och en terrorist påstår sig strida för en Gud som är verklig. Detta med oskulderna är således bara en dålig ursäkt för att få utöva sin psykopati utan några som helst hämningar.

Men anta att det faktiskt finns en Gud. Tror du, muslim, då verkligen att han skulle acceptera våldtäkter, sexslavar och slakt? Nej, då har du missuppfattat Gud och troligtvis blandat ihop honom med Moloch, Baal och Satan. De gillar blod, sex och mörka ritualer – men blanda inte in Gud i detta. Dock var “ormen det listigaste djur som Herren vår Gud har gjort” så han har även skapat helvetet. Vissa kommer att bli väldigt förvånade när de upptäcker att det FINNS ett helvete och att Gud ÄR verklig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *